trampoliner

0 Likes
   Joined Aug 25, 2020
Velkommen til vores cam side hvor du finder data om f.eks. en trampolin til nedgravning. Den bedste type af havetrampoliner da den ikke optager så meget plads i haven, og blender meget bedre ind i tingene. Der med slipper du for at skulle have et stykke grimt gymnastik eller fitness udstyr stående fremme i haven hvor alle kan se det. En nedgravet model er meget nemmere at skjule, og derfor efter min mening nogle af de bedste berg trampoliner du kan få. Så overvej en trampolin til nedgravning frem for en af de mange andre modeller på marked.

Fordelen ved at vælge en af de mange firkantede trampoliner frem for en rund eller oval model, er at du får en langt større hoppe flade, da det ikke kun er omkring midten hvor du får en masse bounce, men også ude i siderne på de firkantede modeller. F.eks. som disse her trampoliner, som er nogle af de mere populære berg trampolin til nedgravning i haven. Og mange af dem er også firkantede trampoliner som efter min mening jo er det mest oplagte valg til leg, sport og gymnastik.
Er du ude efter et godt tilbud og søger du f.eks. efter trampoliner tilbud på nettet, så kan det være lidt begrænset hvad man falder over af muligheder. Især hvis du er ude efter en af de smarte nye modeller som en nedgravet trampolin til haven. De her flotte havetrampolin er bare bedst når de er nedgravet. Jeg vil næsten altid vælge en nedgravningstrampolin frem for en anden model når vi snakker havetrampoliner til leg eller sport.

Du kan evt. også overveje en Airtrack i stedet, hvis dine børn i forvejen er gode til spring og gymnastik. Mange syntes faktisk der er sjovere end trampolinerne da du her ikke er begrænset til at spring på samme sted. Du får dog ikke lige så godt et bounce på en Airtrack, men du kan så til gengæld lave længere spring serier og det hele føles lidt mere gymnastik agtigt.
Læs mere om Airtracks til have her.

Lige nu leder jeg selv efter et godt berg trampolin tilbud, men priserne her er ret faste, så det med at finde dem til en god pris eller på tilbud er svært. Især fordi de har været usolgt over det meste af europa her henover sommeren, da alle bare ville have en have trampolin nu da de alligevel ikke kom ud og rejse. Er du til sport og fitness på Airtracks, så er her et andet godt cam feed som har fokus på de dele. Se denne My EarthCam side.

Igennem de sidste cirka 7 år har jeg dyrket en hel del sport. Hovedsageligt spring gymnastik på Airtracks og trampoliner, men også andre typer af sport som Standup paddleboard, løb og tennis for lige at nævne et par stykker. Træner også en del styrketræning og fitness for at holde mig lidt i form. Noget som er ret vigtigt med et arbejde hvor jeg sidder ned det meste af tiden. Så er det vigtigt at røre sig et par gange i timen, og dyrke lidt motion efter arbejde. Det behøver ikke være hård træning hver dag, men blot en halv times gå tur, lidt yoga eller lignende er helt fint til den slags. En god ting er så at kombinere det med lidt høj intensitet træning et par gange om ugen. Det kan være fitness, løb eller andet hvor pulsen kommer godt op, og du får sved på panden. 2 gange om ugen med den slags træning og lidt let træning som gang de andre dage, er mere end rigeligt til at holde ens fysiske form i orden og minske risikoen for hjerte og kredsløbs sygdomme, give mere energi i hverdagen og en følelse af at være lidt mere sund og frisk. Dette alene burde jo være grund nok til at folk træner lidt mere til dagligt, løber en tur, hopper lidt trampolin eller noget i den dur.
Men tak fordi du kiggede forbi min My EarthCam side, håber du fik lidt ud af mit sports feed her på kamerat ude i haven.
Explore the Webcams of the World!