Scalini-Torhout

1,035 Views   
0 Likes
   Joined Jun 04, 2018

Ben jij een fashion lover? Dan moet je zeker een kijkje nemen op onze website.

Hier kan je allemaal verschillende merken bewonderen zoals Boutqiue Moschino, Roberto Cavalli, Hale Bob.

Neem zeker een kijkje op onze social media pagina's: 
facebook
twitter
inkedin
plus.google
youtube
pinterest
instagram

De grootste stijlfout die je kan maken

De grootste stijlfout die je kan maken heeft niets te maken met de laatste modetrends, maar is een stijlfout van alle tijden. De grootste stijlfout die je kan maken is namelijk kleding in de verkeerde maat kopen. Het slechte nieuws is dat heel veel mensen zich er schuldig aan maken zonder dat zij dit zelf weten. Het goede nieuws is, dat deze stijlfout heel makkelijk te voorkomen is. Hieronder lees je hoe je het beste in een kledingstuk naar boven haalt door de juiste maat te kiezen.  

De grootste stijlfout: een te grote of te kleine maat kiezen

Veel mensen hebben de neiging om te grote of te kleine kledingstukken te kopen of kleding die niet overal goed aansluit. Het gevolg is dat jij jouw kwaliteiten niet accentueert, terwijl je nietsvermoedend de aandacht juist naar die lichaamsdelen trekt waar jij minder tevreden over bent. Je voelt je misschien veilig in te grote kleding, maar vergeet dat dit juist jouw prachtige taille verhult. Of je draagt kleding die je eigenlijk te klein is, waardoor je onbewust het accent legt op je buik of je billen in plaats van je prachtige decolleté. Kies dus altijd kleding in jouw maat die overal goed aansluit. Dat haalt niet alleen het beste in het kledingstuk naar boven, maar ook het beste van jezelf.  

Wat is mijn maat?

Het is vaak lastig om voor jezelf een maat te bepalen die voor elk kledingsstuk passend is. Zo zal je van het ene merk misschien een kleinere maat jeans nodig hebben dan je van een ander merk gewend bent. De truc is dan ook de maat te kiezen die je doorgaans hebt en deze eerst te passen voordat je hem aanschaft. Sluit de jeans niet goed aan bij je rug of bij de billen? Dan heb je waarschijnlijk een andere maat of een ander model nodig. Sluit de jeans goed aan en word je blij van wat je ziet in de spiegel? Dan heb jij jouw juiste maat gevonden!  

Kleding op maat laten maken

Als je niet aan het standaardplaatje van een confectiemaat voldoet, kan het zijn dat je altijd moeite hebt om de juiste kleding te vinden. Er is echter ook goed nieuws: vrijwel niemand voldoet volledig aan een standaard confectiemaat. Als jij er het budget voor hebt, is het op maat laten maken van kleding de ideale oplossing om de grootste stijlfout die je kan maken te voorkomen. Met name bij kleding die strak gedragen moet worden zoals nauwsluitende jurkjes is het op maat laten maken eerder noodzaak dan luxe. Niet iedereen kan het echter betalen om kleding volledig naar het lichaam te laten vormgeven. Er zijn echter ook modezaken die het als extra service aanbieden om tegen een schappelijk tarief een kledingstuk in te korten of in te nemen, zodat deze beter aansluit op jouw lichaam.  
Weather data is currently unavailable.
Explore the Webcams of the World!