close
&nb
00:00:00 / 00:00:00
LIVE
ARCHIVES
TIME-LAPSE
PANORAMA
WORLD TOUR

Updating World Cams...

KÄRA besökare! MYCKET välkomna till våra live kameror etc.

Det uppskattar vi verkligen. Tackar!

Och får jag föreslå er att ta del av våra första trådlösa kameror som är placerade i en mycket 
hemsökt bostad i Mariannelund i södra Sverige - och i ett område med hög UFO aktivitet. Chansen att se paranormal aktivitet i bild är god. Inte minst för att de mera sensationella dokumentationerna inom området gjorts här tidigare.
En del av dessa dokumentationer kan också ses på vår nya modersajt, www.paranormalsweden.com och på www.kanalparanormal.com. Men båda sajterna är under uppbyggnad med mycket begränsat innehåll -
för närvarande.

                                                                                             UTBUD

Vårt paranormala nätverk omfattas av flera webbplatser som har som mål att sprida det mest intressanta och givande inom området. I första hand ifrån Sverige.
Och som ett så kallat bildbevis-medium kommer jag i våra kommande livesändningar här och på våra webbplatser att försöka få de paranormala världarna att ge sig tillkänna i bild, samtidigt som man kan höra mig tala till dem. Och emellan live-sändningarna kan man också sporadiskt ta del av våra spök och UFO-kameror.

                                                                                     
                                                                                       Webb TV Kanal

Och för dessa som vill? kan ni också ta del av vår webb TV kanal www.24nollnoll.com som fokuseras på det paranormala området. Mestadels ifrån Sverige, men även sådant som kan vara av större intresse internationellt.
Mina andra webb TV kanaler www.janberlintelevision.com och www.tevesverige.com har också en del paranormalt på programlistan.

Bilden i kamera fönstret med figurerna i flaskan dokumenterade jag 2007 i min tidigare hemsökta lägenhet.TACK också för att ni tog del av detta - med önskan om en trevlig och givande framtid!
Hälsningar,

Jan Berlin/grundare av www.paranormalsweden.com och dess tillhörande webbplatser i nätverket.

Hall of Fame